dekalcifikačný prášok MELITTA Anti Calc 2 x 40 g
Aby ste si mohli každú šálku naplno vychutnať, je potrebné espresso kávovar pravidelne čistiť a odvápňovať, obdobne ako aj všetky ostatné kávovary. K odstráneniu všetkých vápenatých usadenín doporučujeme používať Melitta odvápňovač. Tento jemný prášok sa veľmi rýchlo rozpúšťa vo vode, je šetrný a zároveň vďaka koncentrovanej sile kyseliny citrónovej, veľmi účinný. Odvápnenie kávovaru prevádzajte pravidelne, najneskôr po každých 100 uvarených dávkach. Interval čistenia závisí aj od tvrdosti vody vo vašom regióne.
Použitie :1 sáčok rozpustite v 0,5 l vody a vzniknutý roztok použite podľa návodu na dekalcifikáciu vášho kávovaru.
Obsahuje kyselinu citrónovú a kyselinu jablčnú.
Obsah balenia : 2 x 40 g
Nový komentár