História kávy Trombetta sa začína v roku 1890, kedy v malej pražiarni a kaviarni v centre Ríma, na ulici Via Marsala oproti hlavnej stanice začal Vittorio Trombetta svoju činnosť, ktorú postupom času rozšíril na oblasť stredného Talianska. To viedlo rodinu Trombetta, aby vystavali modernú prevádzku na okraji mesta. Dnes patria k významným producentom kávy v strednom Taliansku a spojením v združení pražiarní SAO Caffé je druhým najväčším distribútorom s obchodným obratom cca 20 mil. kg kávy ročne. Aj napriek týmto objemom výroby stojí na prvom mieste kvalita kávy a jej praženia, ktoré sa už dnes robí za použitia modernej technológie, do ktorej rodina neustále investuje. Praženie kávy má v spoločnosti Trombetta viac ako 100 ročnú tradíciu a skúsenosti v tomto odbore.
Zmes kávy, ktorá je bez kofeínu s max. obsahom kofeínu 0,10%, ale zároveň si uchováva svoju pôvodnú vôňu a chuť.
Nový komentár