Panel používateľa
Vietnam Lang Biang Anaerobic - káva 100% Arabica -Ready After Coffee

Vietnam Lang Biang Anaerobic - káva 100% Arabica -Ready After Coffee

Vietnam Lang Biang Anaerobic - káva 100% Arabica -Ready After Coffee

28 € s DPH

quatro kalkulačka

Výrobca: Ready After Coffee

Vietnam Lang Biang Anaerobic - káva 100% Arabica -Ready After Coffee

Krajina pôvodu: Vietnam
Zloženie 100% Arabica
Použitie: Espresso, Filter
Spôsob zberu: ručný
Chuťový profil: passion fruit, marakuja, vínna dochuť.

Vietnam Lang Biang Anaerobic
Ovocná káva so stredným telom má chuťový profil passion fruit, marakuja, vínna dochuť.

Káva od slovenského farmara z Vietmanu, ktorý nás navštívil toto leto niekoľko krát.

TÁTO KÁVA JE URČENÁ NA ESPRESSO A FILTER.
Nadmorská výška: 1500-1650 m.n.m.

Región: Dalát, Lạc Dương, Lang Biang

Farmar: Marián Takáč

Odroda: Catimor

Spracovanie: Anaerobic 100h

Cupping skóre: 85 bodov

Niečo o farme a farmároch:

Farmárom a exportérom tejto kávy je Slovák Marián Takáč, ktorý pestuje a podporuje malých farmárov v Daláte vo Vietname. Žije tam už 7 rokov a tento rok po takom dlhom čase dorazil na slovensko. Spoznali sme sa na jednej kávovej akcii a hneď sme si sadli. Presedeli sme dlhé hodiny u nás na terase a počúvali príbehy, ako funguje Vietnam ako krajina, ako sa pestuje káva a veľa dalších informácií. Tento zážik nám ostane ešte dlho v pamäti ako všetci s počúvame tieto úžasné zážitky. Tešíme sa na ďalšie stretnutie s Mariánom. Viac informácií a fotiek nájdete na jeho Instagrame.

V Zanya coffee sa zameriavajú na kvalitu pred kvantitou a rozvíjajú osobné vzťahy v komunite vietnamskej výberovje káve (speciality coffee). Horská oblasť Langbiang predstavuje skutočne jeden z mála drahokamov s veľmi jedinečnými vôňami a chuťami. Ich cieľom je naďalej motivovať farmárov produkovať kvalitnú kávy a zlepšovať tak ich život. Len 3% Vietnamskej produkcie kávovníkových zŕn tvorí Arabika a vo svete ju ťažko nájst. Okolie mestečka Dalat v centrálnych vrchoch ponúka jedinečnú lokalitu s nadmorskou výškou 1500 metrov.

Táto káva je spracovaná metódou Anaerobic natural. Čerešne kávy sú umiestnené vo fermentačných nádrží na dlhší čas na fermentáciu. Počas tohto procesu sa vytvára CO2, čo spôsobuje veľký tlak v nádržiach.
Táto káva bola fermentovaná v týchto nádobách celých 100 hodín, potom sa znova vyčistila a rozložila na sušiace lôžka. Tento čas bol skvelý na to, aby sme vytvorili niečo exotické, ovocné, trochu funky, no stále veľmi čisté. Káva je preto veľmi zaujmavá, chutná a vinikne pri každom spôsobe prípravy.

 

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Nová otázka k produktu

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie